.

Albert Heijn Kookstudio 'Koken met plezier'

Reserveer jouw kookworkshop onderaan de pagina. 

Kookworkshops voor iedereen

Bij Albert Heijn Franeker vind je altijd levensmiddelen van de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Veel bijzondere producten die je eerder in een speciaalzaak aantreft, zoals bijvoorbeeld van ons huismerk AH Excellent. Met Kerst en Pasen pakken we natuurlijk extra uit om de lekkerste dingen bij u op tafel te krijgen. Maar hoe zorg je er voor dat een gerecht ook geserveerd wordt zoals het bedoeld is?

Ingrid kookt! 

Om van iedereen een top-kok te maken organiseren wij interactieve kookworkshops vol tips en trucs om de fijnste gerechten klaar te maken. Kookworkshops voor echte mannen, koken omdat je op kamers gaat, budget koken, koken zonder E-nummers, heerlijke kleine hapjes, koken met kinderen, internationaal koken, een kook club...
In onze supermarkt wordt er gekookt met plezier! Albert Heijn Franeker maakt het bijzondere voor iedereen bereikbaar. Bon Appétit!

Onze huis-chef Ingrid verzorgt de kookworkshops in onze nieuwe kookstudio! Kookworkshops voor echte mannen, koken omdat je op kamers gaat, budget koken, koken zonder E-nummers, heerlijke kleine hapjes, koken met kinderen, internationaal koken, kook club... Kortom koken met plezier! Ook dat kan Gewoon bij Albert Heijn Franeker, samen met Ingrid!
Ingrid kookt elke vrijdag en zaterdag de heerlijkste gerechten bij ons in de winkel! Kom snel langs om te proeven!

21 mei | De Franse keuken 

05 juni | Hapjes

19 juni | Koken met kruiden 

03 juli | Koolhydraten-arm

Reserveer onderaan de pagina

Beschikbare arrangementen 

Een kookworkshop op maat is ook altijd mogelijk! Aanbod veranderd altijd!

Kookworkshops voor kinderen

Natuurlijk wordt het resultaat lekker opgegeten, maar hoe maak je nu zo'n lekker gerecht of baksel klaar? Op speelse wijze maken kinderen kennis met alles wat je in een keuken kunt vinden. En belangrijker nog, hoe ze alles kunnen gebruiken! 

Deze kookworkshop maakt van ieder kind een toekomstige keukenprins of -prinses.De workshop is ook erg leuk voor een origineel kinderfeestje.
De workshop is ook erg leuk voor een origineel kinderfeestje.

Prijs: €15,00 p.p.
Tijd: 150 min. 

Van 18.30 tot 21.00

Kookworkshops voor mannen

Veel vlees, het liefste van de barbecue, pizza's en bier. Het stereotype beeld van een echte mannenmaaltijd. Tijdens deze kookworkshop maken we echte mannengerechten die zowel lekker als gezond zijn!
Onder begeleiding van een kok leer je hoe je nu die perfecte steak grillt, of een zelfgemaakt pizza uit de oven tovert. Verwacht een gezellige leerzame avond onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

Prijs: €15,00 p.p.
Tijd: 150 min.

Van 18.30 tot 21.00

Kookworkshops voor studenten

Altijd gewend geweest dat je ouders voor het eten zorgen? Studenten die voor het eerst op kamers wonen moeten natuurlijk voor hun eigen maaltijd zorgen. Iedere avond uit eten gaan kan prijzig zijn en je geld besteed je misschien ook graag in de kroeg.

Speciaal voor studenten organiseren wij kookworkshops. Hoe krijg je snel een fijne gezonde maaltijd op tafel waar je niet de hoofdprijs voor betaalt? Wij leren het je tijdens een gezellige en leerzame kookworkshop!

Prijs: €15,00 p.p.
Tijd: 150 min.

Van 18.30 tot 21.00

Kookworkshops budget koken

AH BASIC is het eigen merk waarmee Albert Heijn de klant kwaliteit biedt tegen de laagste prijs. Het assortiment bestaat uit alledaagse producten met de vertrouwde AH-kwaliteit. Maar hoe kun je hier nu gevarieerde maaltijden mee samenstellen? En belangrijker nog, hoe maak ik het klaar?

Gezond en efficiënt koken staat centraal tijdens deze leuke en nuttige kookworkshop. Niet voor niks zeggen wij: Het alledaagse betaalbaar. Het bijzondere bereikbaar.

Prijs: €15,00 p.p.
Tijd: 150 min.
Van 18.30 tot 21.00

Kookworkshops koken zonder E-nummers

Koken zonder E-nummers hoeft niet moeilijk te zijn. In deze workshop leer je eerst alle ins en outs over E-nummers en gezonde voeding. Daarna ga je aan de slag om een heerlijk gezond gerecht op tafel te zetten.
De workshop is voor iedereen die bewuster wil leven en graag gezond en puur wil koken zonder pakjes, zakjes en ander voorbereidt en bewerkt voedsel.

Prijs: €15,00 p.p.
Tijd: 150 min.

Van 18.30 tot 21.00

Kookworkshops zonder suiker/glutenvrij

Lekker koken zonder suiker en/of gluten? Door slim ingrediënten te kopen en toe te passen is dit absoluut mogelijk. Tijdens deze kookworkshop leer je hoe je op verantwoorde wijze de lekkerste gerechten bereidt. En natuurlijk wordt er uitgebreid geproefd!

Dus als je suikers en gluten moet - of wilt - vermijden, is deze kookworkshop een absolute aanrader.


Prijs: €15,00 p.p.
Tijd: 150 min.

Van 18.30 tot 21.00

Kookworkshops inschrijfformulier

Boek uw kookworkshop bij Albert Heijn Franeker