.

In de Bonus bij Albert Heijn

Als klant profiteer je altijd van producten met extra voordeel. Iedere week ontvang je onze Bonus-folder boordevol scherpe supermarkt aanbiedingen. 

We proberen om een zo breed mogelijk assortiment bonusproducten te selecteren zodat je altijd met een lach de winkel uitstapt.


Indien u de bonusfolder niet heeft ontvangen in uw brievenbus, klik dan hier.

Bekijk hier de nieuwste Allerhande

Ruim 17.000 recepten online

Allerhande helpt je met kiezen én koken. Hier vind je voor elk moment een lekker recept. Met de handige video's leer je kooktechnieken en bereid je gerechten stap voor stap.

Vertrouwd lekker én verrassend, dat is Allerhande. Precies wat jij iedere dag op tafel wilt zetten. Met een magazine, website, twee apps en receptkaarten is Allerhande jouw onuitputtelijke bron van culinaire inspiratie.

Voordelen van een Bonuskaart

Met een bonuskaart krijgt u korting op de producten die in de aanbieding zijn. Maar er is meer! Als je jouw Bonuskaart activeert, dan neem je deel aan het Mijn Bonus-programma van Albert Heijn en is je kaart nog meer waard. Je ontvangt dan persoonlijke aanbiedingen zoals Exclusieve deals en bedankjes.

Persoonlijke aanbiedingen

We zullen je steeds beter leren kennen hoe vaker je komt en hoe meer je koopt en de persoonlijke aanbiedingen worden dan ook steeds persoonlijker. Elke andere week ontvang je per mail persoonlijke aanbiedingen. Dit zijn aanbiedingen die gebaseerd zijn op je eigen koopgedrag (zowel online als in de winkel). Om de deals in te wisselen heb je alleen je geactiveerde Bonuskaart nodig en geen coupons, het is ook niet nodig om de e-mail persoonlijke aanbiedingen te tonen aan de kassa.