.

Sponsoring Albert Heijn Franeker


Kan Albert Heijn Franeker mij of mijn evenement sponsoren?

Albert Heijn Franeker staat midden in de samenleving. Daarom sponsoren wij jaarlijks verschillende organisaties, verenigingen en goede doelen. Voor lokale samenwerkingen of sponsoring denken wij aan gezondheid, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Een plek die voor iedereen bereikbaar is. Een plek waar mensen zich prettig voelen en waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en plezier. Dat vinden wij belangrijk. Zodra je de winkel binnenstapt, voel je onze betrokkenheid. De nadruk op persoonlijke aandacht is bij ons hele team een belangrijk onderdeel van ons werkklimaat.

Aanvragen vanuit politieke partijen of kandidaten en religieuze organisaties worden niet gehonoreerd.

Aanvraag sponsorschap

Zijn de volgende situaties op jou van toepassing? Zet dan een vinkje. Het is mogelijk om meerdere vinkjes te zetten. Wanneer een sponsoraanvraag namens een stichting, vereniging of organisatie wordt gedaan, worden er een aantal extra vragen gesteld.

Sponsorsamenwerkingen 


Albert Heijn en Viënne van der Knaap gaan samenwerking aan

15 januari 2023, (Bron: Grootfryslan.nl)

SNEEK - Albert Heijn en sporttalent Viënne van der Knaap gaan sponsorsamenwerking aan. Sneek - Afgelopen vrijdag ontving Viënne van der Knaap uit handen van Mirjam Kuipers een prachtige cheque ter waarde van 2.000,- en een compleet nieuwe sportoutfit. Met deze sponsorbijdrage kan van der Knaap nog beter trainen en vaker meedoen aan (internationale) wedstrijden.

De sponsorsamenwerking met van der Knaap is het initiatief van de Albert Heijn ondernemers uit Franeker, Wolvega en Damwoude. De 12 jarige Sneeker kan worden gezien als een groot sporttalent. Deze zomer werd ze voor de vierde keer op rij Nederlands kampioen Fierljeppen bij de meisjes. Nu richt ze zich volledig op het hardlopen (atletiek).

Aanstaande zondag verdedigt ze haar Nationale titel op de 1.000 meter (indoor). In september werd ze 2e op het Nationale kampioenschap op de baan van het Olympisch stadion in Amsterdam. Later dit jaar doet ze een poging om de snelste tijd ooit op de 1.000 meter bij de meisjes (U14) te lopen.

'Het is mooi om te zien hoe ambitieus en gefocust Viënne is, aldus Mirjam Kuipers, vestigingsmanager van Albert Heijn Franeker. 'We willen haar graag ondersteunen om haar sportieve doelen te bereiken. 

Gezonde bijdrage aan Avondvierdaagse 

8 juni 2023, (Bron: avondvierdaagsefraneker.nl)

Albert Heijn Franeker wil graag een gezonde bijdrage leveren aan de avondvierdaagse in Franeker. Een lekkere zoete, frisse appel voor onderweg, uitgedeeld door onze collega's.

Het is dit jaar alweer de 63e keer dat de Avondvierdaagse Franeker wordt georganiseerd. Deze keer op maandag 5 t/m donderdag 8 juni. Het wandelevenement kent twee afstanden; 5 km en de 10 km. De deelnemers starten om 18:00 uur bij Sporthal De Trije in Franeker.

Een minuut gratis winkelen 

10 oktober 2023, (bron: vanwadtotstad.nl)

Tijdens de afgelopen Agrarische dagen D heeft Rotary Club Franeker geld ingezameld voor de vrijwilligersorganisatie 'Soep en zo'. Mensen konden een lot kopen voor een loterij of een spelletje sjoelen.De bezoekers reageerden enthousiast op de actie en er werden leuke gesprekken gevoerd. 

De twee hoofdprijzen '1 minuut gratis winkelen bij AH' werd gesponsord door Albert Heijn Franeker. De opbrengst van deze actiedag was 1.250 euro. Naast dit mooie bedrag heeft de actie ook nieuwe gasten en vrijwilligers opgeleverd voor 'Soep en zo', die elke zondag gratis soep uitdeelt in De Skûle in Franeker aan mensen uit alle hoeken van de maatschappij. 

Boodschappen gesponsord door Albert Heijn Franeker

Dames uit Oekraïne, waaronder collega's Halyna en Natalia, hebben gekookt voor inwoners van Franeker. Een initiatief van een aantal inwoners uit de gemeente wat heeft gezorgd voor een gezellig samenzijn in de Skûle! De boodschappen die nodig waren voor deze avond zijn gesponsord door AH Franeker.