.

Gall & Gall Franeker 

In hetzelfde pand als Albert Heijn Franeker, zit Gall & Gall Franeker gevestigd, waar je een ruim aanbod vindt aan wijnen, bieren en sterke dranken. Trots zijn wij op het lokale assortiment; met onder meer de eigen Frjensjerter lijn en het plaatselijke biertje het Planetenbier. Dit biertje is geboren bij het 350-jarig bestaan van het Planetarium van Eise Eisinga. En natuurlijk niet te vergeten het Frysk Hynder, een mooie whisky uit de distilleerderij van Us Heit. 

De medewerkers van Gall & Gall Franeker staan dagelijks voor je klaar voor een goed advies en een mooi cadeau. Over een cadeau gesproken... Wist je dat we zelf hele mooie cadeautjes maken? Wat jij wenst... wij maken het voor je. 

Mijn Gall & Gall Pak je voordeel!

Met de klantenkaart van Gall & Gall spaar je voor kortingen en spaaritems. En met Mijn Gall & Gall Premium geniet je ook nog eens van extra exclusieve voordelen.  

*Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, op Wereldse Wijnen, reguliere frisdranken en op versterkte wijn zoals port, sherry of vermout.

Zo werkt sparen met Mijn Gall & Gall

Stap 1: Meld je aan voor Mijn Gall & Gall
Aanmelden is heel gemakkelijk en helemaal gratis. Maak een account door te klikken op de button hierboven. Je ontvangt een digitale klantenkaart via de e-mail, daarnaast is je klantenkaart direct terug te vinden in jouw persoonlijke account op gall.nl. Liever een fysieke kaart? Meld je dan aan in de winkel.

Stap 2: Punten sparen
Voor iedere euro ontvang je 1 punt. Laat in de winkel je (digitale) kaart scannen om punten te kunnen sparen. Je ziet je gespaarde punten terug op je kassabon, in de e-mail en in je account. In je account bij Mijn Gall & Gall Store vind je de coupons en zie je direct welke je al kunt inwisselen voor korting of cadeaus.

Stap 3: Punten inwisselen
Jouw punten wissel je in via de Mijn Gall & Gall Store of in de winkel. Je kunt zélf kiezen waar je je punten aan besteedt, of dat je liever nog even doorspaart. In je account vind je alle coupons bij het tabje Mijn Gall & Gall Store. In de winkel kan een coupon aangemaakt worden door onze medewerkers en wordt de korting direct verrekend!


Klik op de afbeelding voor de folder van Gall & Gall 

Smaakprofielen testen bij Gall & Gall

Altijd de perfecte wijn

Moeilijk kiezen?

Leer in 24 seconden jouw persoonlijke smaakprofielen kennen en ontdek de wijn die daarbij past. Doe de test en maak je smaakprofiel aan. 

Bij Gall & Gall hebben we ruim 1600 wijnen in het assortiment. Het is natuurlijk fantastisch dat we daarmee de ruimste keuze van Nederland hebben. Maar als je nog niet weet wat je lekker vindt kan het best lastig zijn om te kiezen.

Juist daarom hebben wij smaakprofielen ontwikkeld. Want met behulp van het smaakprofiel ga je altijd met de perfecte wijn naar huis. Maak binnen 24 seconden een smaakprofiel aan.

Hoe het werkt

Wij hebben een hele coole test ontwikkeld. 13 vragen, welke je binnen 24 seconden kunt beantwoorden. De antwoorden op deze vragen geven ons een heel goed beeld van jouw smaakvoorkeuren. Het is namelijk zo dat iedere wijn wordt beoordeeld op de volgende 6 smaakelementen:
  • Mondgevoel
  • Zuurgraad
  • Suikergehalte
  • Complexiteit
  • Intensiteit
  • Tannines (alleen rode wijn)

Na de test kennen we jouw voorkeur per bovengenoemd smaakelement. Ook hebben wij onze ruim 1600 wijnen beoordeeld op deze smaakelementen. Zo kunnen we jouw persoonlijke voorkeuren vergelijken met al onze wijnen.