.

Werken bij Albert Heijn Franeker

Werk je graag met mensen, om ze te helpen en om het ze naar de zin te maken? Werk je graag in een omgeving die iedere dag anders is? Dan is werken bij Albert Heijn Franeker wellicht iets voor jou. Werken bij Albert Heijn Franeker betekent werken in een omgeving waar iedere dag iets nieuws gebeurt. Het werk is zeer afwisselend, geen dag is hetzelfde. De werktijden zijn flexibel, de supermarkt is immers van vroeg tot laat open, ook in het weekend.


Vacatures

Grote voordelen van werken bij Albert Heijn 

Gratis sporten bij AH Franeker

Naast het aanbieden van een fijne werksfeer vinden wij het bij Albert Heijn Franeker belangrijk om meer te bieden aan onze medewerkers. Een gezonde leefstijl past bij onze producten, onze bedrijfsvisie en dus ook bij onze medewerkers. Als je bij ons werkt kun je meedoen met onze loopgroep. Daarnaast kun je gratis sporten bij Sportcentrum Het Noord. Sportief bezig zijn met je collega's, hoe leuk is dat!

Huiswerkbegeleiding

Als je komt werken bij Albert Heijn Franeker is de kans groot dat je nog naar school gaat of studeert. Wij vinden het belangrijk dat school niet ten koste gaat van werk en vice versa. Daarom bieden wij huiswerkbegeleiding aan. In een ongedwongen sfeer kun je voor of na werktijd bezig met schoolwerk. Een huiswerkbegeleider Bureau Drost helpt je waar nodig en geeft structuur zodat je optimaal kunt leren. Samen met je collega's leren kan ook best gezellig zijn toch?

AH Franeker is een erkend leerbedrijf

Albert Heijn Franeker is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat je bij ons een stage kunt doen, maar ook dat wij ruimte bieden voor BBL-ers. Een BBL studie betekent een combinatie van werken en leren. In een supermarkt kun je veel leren, dus neem gerust eens contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Wajongers

Ook arbeidsongeschikte jonggehandicapten bieden wij een plek. Bij Albert Heijn Franeker kunnen Wajonger's veel leren en leuke (sociale) contacten opdoen. Wij bieden begeleiding door onze jobcoach Maureen die je helpt om het beste in je naar boven te halen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.