.

Werken bij Albert Heijn Franeker

Werk je graag met mensen, om ze te helpen en om het ze naar de zin te maken? Werk je graag in een omgeving die iedere dag anders is? Dan is werken bij Albert Heijn Franeker wellicht iets voor jou. Werken bij Albert Heijn Franeker betekent werken in een omgeving waar iedere dag iets nieuws gebeurt. Het werk is zeer afwisselend, geen dag is hetzelfde. De werktijden zijn flexibel, de supermarkt is immers van vroeg tot laat open, ook in het weekend.

Vacatures

Caissière A (2-12 uur per week)

Wat doe je?

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat:

 • Het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt.
 • Dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.

Wat vragen we?

Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. Tenslotte ben je minimaal drie keer drie uren beschikbaar, waarvan twee middagen of avonden doordeweeks en een dagdeel in het weekend.

Caissière zelfscan (2-12 uur per week)

Wat doe je?

Als caissière op de zelfscanafdeling ben jij het visitekaartje van de winkel. Met jouw vrolijke karakter help je onze klanten bij het zelfscannen. Daar hoort ook het controleren van klanten bij. 

Wat vragen we?

Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je bent behulpzaam, vriendelijk, vindt het leuk om met klanten om te gaan en je presenteert jezelf als gastheer/vrouw. Tenslotte ben je minimaal drie keer drie uren beschikbaar, waarvan twee middagen of avonden doordeweeks en een dagdeel in het weekend.

Caissière B (2-12 uur per week)

Wat doe je?

Als B-caissière zorg je er natuurlijk voor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt, maar daarnaast heb je ook een aantal andere taken:

 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, controle en afsluiting van kassa's.
 • Je bemant de servicebalie.
 • Je denkt mee met de klant en lost eventuele problemen op.

Wat vragen we?

Je bent zorgvuldig, productief, enthousiast, zelfstandig, flexibel en klantgericht. Voor deze functie moet je minimaal 16 zijn. Tenslotte ben je minimaal drie keer drie uren beschikbaar, waarvan twee middagen of avonden doordeweeks en een dagdeel in het weekend.

Vulploegmedewerker ochtend (medewerker afdeling Operatie) (2-12 uur per week)

Wat doe je?

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn:

 • Help je bij het lossen van de vrachtwagens.
 • Vul je de schappen.
 • Zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet.
 • Help je klanten als zij een product niet kunnen vinden.

Wat vragen we?

Voor deze functie moet je minimaal 15 jaar zijn. Je bent een echte aanpakker en vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. Verder ben je beschikbaar op de vroege ochtenden van maandag tot en met vrijdag en vind je het dus niet erg om vroeg uit de veren te zijn.

Verkoper Gall & Gall (2-12 uur per week)

Wat doe je?

 • Je adviseert klanten over de verschillende dranken in ons assortiment. Welke wijn bij verschillende gerechten past of welke (trendy) drankjes geschikt zijn voor een feestje.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel en de afhandeling van de (online) bestellingen. 
 • Samen met je collega's zorg je ervoor dat de acties op tijd in de winkel staan, alle schappen goed aangevuld zijn en dat de communicatiematerialen up-to-date zijn.

Omdat jij een liefhebber bent en graag over je hobby vertelt gaan de klanten niet alleen de deur uit met het juiste advies en de juiste fles, maar ook met een mooie klantervaring.

Wat vragen we?

Je bent enthousiast en zelfstandig, je houdt van lekker eten en drinken en uiteraard wil je alles leren over wijnen, sterke drank en spirits. Voor deze functie moet je minstens 21 jaar zijn.

Kwaliteitsmedewerker (2-12 uur per week)

Wat doe je?

Als kwaliteitsmedewerker zorg je ervoor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten én medewerkers.

 • Je maakt de winkel, de kantoren en het magazijn schoon.
 • Je controleert de temperatuur van de koeling.
 • Je maakt collega's bewust van het belang van kwaliteit en veiligheid.
 • Je checkt of andere schoonmaakwerkzaamheden die dag zijn gedaan.

Wat vragen we?

Je bent vakkundig en werkt gestructureerd en gedisciplineerd. Je houdt ervan om alles netjes achter te laten en je voelt je verantwoordelijk in je werk. Je vindt het niet erg om vroeg uit de veren te zijn. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Daarnaast ben je minimaal drie ochtenden per week beschikbaar, waarvan een in het weekend.

Medewerker vers (2-12 uur per week)

Wat doe je?

Als medewerker:

 • Zorg je ervoor dat de juiste producten in de juiste schappen liggen.
 • Maak je de artikelen van de versafdeling klaar voor verkoop.
 • Bewaak je de versheid van artikelen.
 • Zorg je ervoor dat de versafdelingen er verzorgd uitzien.

Wat vragen we?

Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om klanten te helpen en tevreden te houden. Je bent flexibel inzetbaar en wil graag leren. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Tenslotte ben je beschikbaar in de ochtenden en vind je vroeg opstaan dus geen probleem. 

Vulploegmedewerker middag/avond (medewerker afdeling Operatie) (2-12 uur per week)

Wat doe je?

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn:

 • Help je bij het lossen van de vrachtwagens.
 • Vul je de schappen.
 • Zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet.
 • Help je klanten als zij een product niet kunnen vinden.

Wat vragen we?

Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je bent een echte aanpakker en vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. Verder ben je minimaal drie keer drie uren beschikbaar, waarvan twee avonden doordeweeks en een dagdeel in het weekend.

Grote voordelen van werken bij Albert Heijn 

Bedrijfsfitness mogelijk bij Albert Heijn Franeker

Naast het aanbieden van een fijne werksfeer vinden wij het bij Albert Heijn Franeker belangrijk om meer te bieden aan onze medewerkers. Een gezonde leefstijl past bij onze producten, onze bedrijfsvisie en dus ook bij onze medewerkers. Als je bij ons werkt kun je meedoen met bedrijfsfitness, sporten met korting bij Sportcentrum het Noord.

Huiswerkbegeleiding

Als je komt werken bij Albert Heijn Franeker is de kans groot dat je nog naar school gaat of studeert. Wij vinden het belangrijk dat school niet ten koste gaat van werk en vice versa. Daarom bieden wij huiswerkbegeleiding aan. In een ongedwongen sfeer kun je voor of na werktijd bezig met schoolwerk. Een huiswerkbegeleider Bureau Drost helpt je waar nodig en geeft structuur zodat je optimaal kunt leren. Samen met je collega's leren kan ook best gezellig zijn toch?

AH Franeker is een erkend leerbedrijf

Albert Heijn Franeker is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat je bij ons een stage kunt doen, maar ook dat wij ruimte bieden voor BBL-ers. Een BBL studie betekent een combinatie van werken en leren. In een supermarkt kun je veel leren, dus neem gerust eens contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Wajongers

Ook arbeidsongeschikte jonggehandicapten bieden wij een plek. Bij Albert Heijn Franeker kunnen Wajonger's veel leren en leuke (sociale) contacten opdoen. Wij bieden begeleiding door onze jobcoach Maureen die je helpt om het beste in je naar boven te halen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.