.

Gert & Mirjam Kuipers

Wij houden van Franeker

Wij houden van Franeker. Wij dragen dan ook graag ons steentje bij aan de gemeenschap en zorgen ervoor dat onze stad levendig en gezellig is en blijft. Samen met lokale bedrijven en door middel van interessante acties zorgen wij ervoor dat Albert Heijn Franeker voor altijd en voor iedereen bereikbaar is. 

Persoonlijke aandacht 

Een plek die voor iedereen bereikbaar is. Een plek waar mensen zich prettig voelen en waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en plezier. Dat vinden wij belangrijk. Zodra je de winkel binnenstapt, voel je onze betrokkenheid. De nadruk op persoonlijke aandacht is bij ons hele team een belangrijk onderdeel van ons werkklimaat.

Wij luisteren naar onze klanten 

Een frisse en overzichtelijke supermarkt waar je vindt wat je nodig hebt. Een winkel waar je hulp van personeel krijgt indien je dat nodig hebt. Minder mobiele mensen kunnen zelfs gebracht worden. Albert Heijn Franeker luistert naar haar klanten, collega ondernemers, het verenigingsleven en naar haar medewerkers. We besteden aandacht aan eerlijke en gezonde producten. Zo zorgen we er samen voor dat onze supermarkt de beste van Friesland en omstreken blijft.

Gert & Mirjam

Maatschappelijk betrokken


Albert Heijn Franeker wil meer doen. Meer bereiken. Meer bieden voor haar klanten, voor Franeker, en voor lokale ondernemers. Een centrale rol rol in de lokale gemeenschap. Ons doel is om meer te zijn dan alleen een supermarkt. Anno 2019 zijn we er trots op om te kunnen zeggen dat we al een heel eind op weg zijn om dit te bereiken. En dat wordt gewaardeerd!

Niet mobiel? Wij halen u op!

Onze klanten uit Franeker en de omliggende dorpen weten ons te vinden. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor iedereen. Ook voor ouderen en mensen die minder mobiel zijn. Hoe doen wij dat? Simpel, we halen ze gewoon op. Wekelijks zorgen wij dat klanten die niet zelfstandig naar onze supermarkt kunnen komen worden opgehaald en teruggebracht.

Een Boodschappen-coach helpt u verder

Wilt u zeker weten dat u het juiste in huis haalt haalt? Of bent u gebonden aan een speciaal dieet of voedingspatroon? Maak dan gebruik van de boodschappencoach van Albert Heijn Franeker. Een coach die volledig op de hoogte is van onze producten. Etenswaren zonder e-nummers, vleesvervangers, calorie-arme producten? Onze coach helpt u aan een winkelwagen vol producten die 100% bij u passen!

Sponsoring door Albert Heijn Franeker

De betrokkenheid van Albert Heijn Franeker voel je niet alleen in de winkel, maar ook daarbuiten. 

Lokale verenigingen en activiteiten dragen wij graag een warm hart toe. Dit kunnen wij doen door financiële sponsoring, maar ook in de vorm van de producten die wij uit ons assortiment kunnen bieden. 

Onderstaand een overzicht van sponsoractiviteiten waar wij ons aan verbinden.

SC Franeker

Sportclub Franeker

Met zo'n 750 leden telt SC Franeker negen seniorenteams (waarvan twee dames), twaalf juniorenteams (waarvan twee meisjes) en pupillenteams. De voetbalvereniging speelt daarom een centrale - sportieve - rol in de regio Franeker. Sporten, gezond leven en gezond eten gaan hand in hand. Een perfecte match! Daarom dragen wij SC Franeker een warm hart toe.

F.Z.C. '54

Zwemclub Franeker

De Franeker' zwemclub F.Z.C. '54 is een regionale zwemvereniging voor(ex) wedstrijdzwemmers, waterpoloërs en trimmers. Albert Heijn Franeker is de trotse hoofdsponsor van de waterpoloërs. Waterpolo is spannend, strategisch, intensief en nooit saai. Allemaal eigenschapen waarmee wij ons graag identificeren.

Avondvierdaagse Franeker

Jaarlijks evenement 

'Even energie opdoen met wat lekkers' is ons motto tijdens de avondvierdaagse in Franeker. De deelnemers van dit jaarlijkse evenement voorzien we graag van wat lekkers. Iedereen blij met met een tasje met lekkernij! Gezond bewegen op jonge leeftijd is iets wat wij stimuleren in onze winkel en daarbuiten. De avondvierdaagse is dan ook een perfect evenement om mensen kennis te laten maken met de producten die wij aanbieden. En dat wordt gewaardeerd!

Agrarische Dagen

Thema- feestweek

De Agrarische Dagen zijn ontstaan uit de veemarkt die vanouds op de derde donderdag van september in de stad Franeker werd gehouden. Daaromheen is een thema- en feestweek ontstaan. Er zijn veel activiteiten op sportief en muziekaal gebied, er is markt en de Agrarische dagen worden afgesloten met vuurwerk! Als Albert Heijn Franeker sponsoren wij uiteraard deze gezellige feestweek.

Rock 'n Roll festival

Muziekfestival Franeker 

Het Rock `n Roll Festival vindt elk jaar in het voorjaar plaats in de binnenstad van Franeker. De hele stad staat in het teken van muziek op verschillende podia. Daarnaast is er een kinderplein op de Breedeplaats met allerlei activiteiten en een braderie. 's Avonds verplaatst het feest zich volledig naar het festivalterrein en wordt er opgetreden op het Sjukelân. Albert Heijn Franeker is een trotse sponsor van dit swingende evenement!

Buurtverenigingen Franeker

Buurtverenigingen

Albert Heijn Franeker hecht veel waarde aan sociale lokale activiteiten. Samen bereiken we immers meer in onze mooie stad! Daarom sponsoren wij diverse buurtverenigingen om bij te dragen aan leuke activiteiten in de stad voor jong en oud.

SimmerWille

Kindervakantieweek 

Vrijwilligers en stagiaires organiseren samen met de jongerenwerkers van De Skûle Welzijn aan het begin van elke zomervakantie de gezellige kindervakantieweek SimmerWille voor alle kinderen uit Franekeradeel van 6 t/m 12 jaar. Albert Heijn Franeker sponsort dit leuke initiatief met lekkere producten om de kinderen een smakelijke tijd te geven!

Stichting Sinterklaassprookje Franeker

Theatervoorstelling

De Stichting Sinterklaassprookje Franeker bestaat sinds 1954. De opzet van de Stichting is om voor leerlingen van groep 3 tot en met 8 van de basisscholen uit Franekeradeel rond Sinterklaas een voorstelling te bezoeken in theater de Koornbeurs. Dit culturele initiatief sponsoren wij o.a. met lekkere Sinterklaas-lekkernijen.

Stichting de Opkikker

Verwendagen voor ernstig zieke kinderen

Stichting de opkikker is een stichting die mensen verwendagen geeft. Als een kind ernstig ziek is of voor een lange behandeling in het ziekenhuis moet liggen kan het zijn dat de gezinsleden ook wat onder druk staan en soms zichzelf een beetje vergeten. Dit prachtige initiatief dragen wij een zeer warm hart toe.

.

Services van Albert Heijn Franeker

ING Pinautomaat

Contant geld opnemen gedurende de openingstijden van onze winkel

BOL.com afhaalpunt

Je bestelling van bol.com laten bezorgen of retourneren

Fotoservice

Voor het laten afdrukken van al je foto's, fotoboeken en meer.

OV - oplaadpunt

Oplaadpunt voor het opwaarderen van je OV-chipkaart

Recycle service

Flessenautomaat, batterijen, (spaar)lampen, mobiele telefoons, en frituurvet en glas.

Wat bieden we nog meer? 

Parkeren in een blauwe zone, gratis WiFi en via onze Klantenservice: Staatsloterij en Lotto