.


Recent nieuws 


Boodschappenuurtje voor ouderen en kwetsbaren 

Beste klant,
Vanaf maandag 5 oktober 2020 breiden we tijdelijk ons rustige boodschappenuurtje uit. In de winkel is het voor ouderen en kwetsbaren mogelijk om van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 09.00 uur en zaterdag van 07.00 uur tot 08.00 uur rustig en veilig boodschappen te doen. 


Houd onze socials in de gaten!


Ouder nieuws


Albert Heijn Franeker steekt een hart onder de riem


Voorkomen van coronabesmetting in supermarktenHoera! Brons voor Albert Heijn Franeker!

Gert en Mirjam Kuipers van Albert Heijn Franeker zijn derde geworden bij de tweejaarlijks ZO²Z Award, de prijs voor de beste zelfstandige supermarkt-ondernemer van Nederland. Met de competitie wil het Vakcentrum de meerwaarde van de zelfstandige ondernemer voor de Nederlandse economie en voor de lokale gemeenschap benadrukken.


Finalist ZO²Z Award 2019-2020

De drie finalisten van de ZO²Z Award 2019-2020 zijn bekendgemaakt. Deze drie ondernemers maken nog kans op de ZO²Z Award, ofwel de prijs voor de beste zelfstandig supermarktondernemer van Nederland. Het gaat om Giel Smits (PLUS Giel Smits, Culemborg), Gert en Mirjam Kuipers (Albert Heijn Franeker, Franeker) en Froukje Sloot (Jumbo Froukje Sloot, Stadskanaal). Zij worden vandaag bezocht door de jury die de uiteindelijke winnaar bepaalt. https://bit.ly/2Vman69

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Dag van het Vakcentrum, op 14 mei aanstaande.

Laat je auto blinken! 

Van 8 april tot en met 12 mei kun je weer sparen voor korting op een wasbeurt bij de Wash 'n Go Franeker. Bij iedere vijf euro aan boodschappen ontvang je één spaarzegel, met 10 zegels heb je een volle spaarkaart! 

Een volle spaarkaart geeft korting van vijf euro op het polish-pakket van de Wash 'n Go. 

Spaarkaarten zijn inleverbaar tot en met 1 juli.